Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل زندان‌های گلستان با بیان اینکه گلستان تنها استانی است که اردوگاه بازپروری ندارد، گفت: تکمیل پروژه اردوگاه شهرستان علی‌آبادکتول به ۸۰ تا ۹۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  گرگان ، غلامرضا سرلک ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه، اظهار داشت: سند تحول قضایی اخیرا توسط ریاست محترم قوه قضائیه با همکاری کارشناسان برجسته کشور تدوبن و به تائید رهبر معظم انقلاب اسلامی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سند تحول قانون تغییری نکرده اما روش‌ها تغییر یافته‌اند و این سند با محوریت مردم و رفع مشکلات آنها تدوین شده است و بسیاری از مشکلات با سند تحول قضایی مرتفع خواهد شد.

سرلک با بیان اینکه یکی از شاخصه‌های سند تحول قضایی دولت الکترونیک است، ادامه داد: با پابند الکترونیک زندانیان در خانه حبس می‌کشند و با توجه به جرم محدودیت تردد در نظر گرفته می‌شود.

وی اضافه کرد: زندان‌های ما به انداره کافی شعب دادرسی الکترونیک راه‌اندازی کرده‌ایم و بیش از 90 درصد اعزام‌ها در همان زندان انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: دیدار حضوری الکترونیکی یکی دیگر از برنامه‌های ماست تا زندانیان به صورت تصویری به خانواده خود ارتباط برقرار کنند.

بیشترین میزان جرایم زندانیان چهارمحال و بختیاری مربوط به مواد مخدر است‌واقعیت وضعیت اسفناک "برادران افکاری" در زندان را ببینید20 زندانی ایرانی از جمهوری آذربایجان به میهن انتقال یافتند

مدیرکل زندان‌های گلستان گفت: بخش کوچکی از زندانیان به جرم و هنجارشکنی عادت دارند که حساب آنها جداست اما حدود 70 درصد زندانیان زائیده برخی نارسایی‌های سازمان‌ها هستند و طی مسیر مجرم شدند.

سرلک افزود: یکی از علل جرم زندانیان نبود شغل و درآمد است و طی چند سال اخیر نوسانات اقتصادی در کشور عانلی شد تا افراد زیادی روانه زندان شوند.

وی با بیان اینکه دیدگاه‌ها باید نسبت به زندانیان تغییر کند، خاطرنشان کرد: فردی که داخل زندان است با فرد خارج از زندان تفاوت زیادی ندارد بلکه فقط خطای وی دیده شده است.

سرلک یادآور شد: خروجی نبود اشتغال زندان است و جامعه‌ای که اشتغال افراد در آن تامین نشود به زندان ختم خواهد شد، بنای ما این است در زندان‌ها حرفه آموزی داشته باشیم و سپس به مراکز و کارگاه‌ها معرفی کنیم تا مشکلات معیشتی خانواده زندانیان حل شود.

وی اضافه کرد: زندانیانی که برای کار معرفی می‌شوند از فیلترهای مختلفی عبور خواهند کرد، به عقیده ما خانواده زندانیان بیشتر از زندانی حبس می‌کشند و در شرایط سختی زندگی می‌کنند و وظیفه ماست که دست خانواده زندانیان را بگیریم.

سرلک خاطرنشان کرد: خانواده زندانیان ناخواسته باید جرم زندانی را تحمل کنند و اغلب این خانواده‌ها از فقیرترین و تنگدست‌تدین افراد جامعه هستند.

وی یادآور شد: خانواده‌های زندانیان برای حمایت طبق شاخص‌های مختلف از جمله مسکن، شغل، درآمد و نوع نیاز تفکیک می‌شوند و مشخصات آنها در سامانه حمایت از خانواده زندانیان ثبت خواهد شد.

به گفته وی، انجمن‌های حمایت از خانواده‌های زندانیان در تمام شهرستان‌های استان گلستان فعال هستتد.

مدیرکل زندان‌های گلستان گفت: به محض ورود زندانیان به زندان تست کرونا از تمام زندانیان گرفته می‌شود و ورودی‌ها در دو نوبت هفت روزه قرنطینه خواهند شد.

سرلک افزود: زندانی پس از ورود به بند بر اساس سوابق، نوع جرم و سن تقسیم بندی می‌شوند تا روی یکدیگر تاثیرگذار نباشند.

وی ادامه داد: از ابتدای شیوع کرونا تا کنون حتی یک زندانی هم بر اثر کرونا فوت نکرد و خوشبختانه یکی از امن‌ترین مکان‌ها از لحاظ شیوع کرونا بودیم.

سرلک خاطرنشان کرد: عمده جرایم زندانیان در کشور مواد مخدر، سرقت و درگیری است اما با توجه به اقلیم هر استان ممکن است جرم‌ها متفاوت باشد.

وی یادآور شد: مجوز ورود گروه‌های جهادی به زندان داده شده و با این اتفاق به زندانیان خدمات می‌دهند که تاثیرگذار بوده و قابل تحسین است.

مدیرکل زندان‌های گلستان گفت: به زندانیان جرائم خشن مانند قمه کشی، تبرکشی و تظاهر به گردن کلفتی مرخصی نمی‌دهیم و زندانیان را از این لحاظ تفکیک می‌کنیم.

سرلک افزود: بسیاری از زندانیان حق‌شان زندان نیست و تعداد زیادی فقط بر اساس قانون زندانی شده‌اند و جرایم آنها غیرعمدی بوده است و همه باید این موضوع را درک کنیم.

وی ادامه داد: استان گلستان در رتبه سوم در ایجاد اشتغال برای زندانیان و در رتبه هفتم در حضور قضات در زندان‌ها قرار دارد و هر زندان به طور میانگین در هفته یک بار شاهد حضور قاضی خواهد بود.

سرلک با بیان اینکه گلستان تنها استانی است که اردوگاه بازپروری ندارد، گفت: اردوگاه علی آباد کتول سال 87 بودجه ملی دریافت کرد اما 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشت و عملیات اجرایی آن چندین سال متوقف شده است.

وی ادامه داد: امیدواریم با تصویب بودجه، عملیات احداث اردوگاه علی آباد کتول ادامه یابد تا زندانیان مواد مخدر را با سایر جرایم تفکبک و در اردوگاه نگهداری کنیم.

به گفته وی، تکمیل پروژه اردوگاه علی آباد کتول به 80 تا 90 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

انتهای پیام/588/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد خانواده زندانیان زندان های گلستان اردوگاه علی زندان ها سند تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۲۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق

اداره خودمختار کُردها در شمال و شرق سوریه با هماهنگی پارلمان عراق، ۱۹۱ خانواده آواره عراقی ساکن اردوگاه الهول سوریه را از این اردوگاه به عراق بازگرداند.

به گزارش ایسنا، اداره خودمختار کُردها در شمال و شرق سوریه با هماهنگی پارلمان عراق ۱۹۱خانواده آواره عراقی ساکن اردوگاه الهول روز یکشنبه این اردوگاه را ترک کرده و به عراق برگشتند.

به گزارش کردپرس، از ابتدای سال  میلادی جاری، این دومین دسته از آوارگان عراقی ساکن اردوگاه الهول واقع در شمال سوریه هستند که به عراق باز می‌گردند.

اردوگاه الهول در مسافت حدود ۱۰ کیلومتری مرزهای عراق واقع شده است. این اردوگاه که در استان الحسکه در شمال شرقی سوریه قرار دارد بیش از ۵۷ هزار تن را در خود جای داده که بیشتر آنها از اعضای خانواده گروه تروریستی داعش هستند.

اردوگاه الهول سوریه به ویژه با حضور تعداد زیادی از خانواده‌های داعشی با تابعیت‌های مختلف، عامل نگرانی کشورهای منطقه عربی است.

طی ماه‌های گذشته، قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق، سلسله نشست‌هایی با سفرای کشورهای خارجی و عربی در بغداد برگزار کرد و در آن از آنها خواست تا اتباع خود را از داخل این اردوگاه بازگردانند.

وی این اردوگاه را یک بمب ساعتی توصیف کرده و گفته است: بیش از ۲۰ هزار نفر از ساکنان اردوگاه الهول زیر ۱۸ سال دارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • عفو بیش از ۱۴۵۰۰۰ زندانی در سال گذشته
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • ۳۵ نفر از محکومان مالی با کمک‌های انسان دوستانه آزاد شدند
  • جشن گلریزان در شهرستان دیلم برگزار شد
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • کمک میلیاردی خیران برای آزادی زندانیان غیر عمد
  • ۲۷۴ زندانی ندامتگاه قزلحصار با پابند الکترونیکی خارج از زندان هستند